ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Αγαπητοί συνεργάτες,
είναι μεγάλη η ικανοποίηση μας να βλέπουμε να αποτυπώνεται σε αριθμούς η κοινωνική τάση προς την ολιστική προσέγγιση στην υγεία και επιπλέον την ατομική και οικογενειακή ευημερία μέσω της επιχειρηματικής ευκαιρίας που προσφέρει η Deta Elis Holding. Η μοναδική συνταγή μακροζωίας που προσφέρουμε, μέσω των εφαρμογών της φυσικής μεθόδου του βιοσυντονισμού και της λήψης υγρών σκευασμάτων υψηλής διατροφικής αξίας, επιδοκιμάστηκε με αύξηση τζίρου + 65% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα και αύξηση + 25% από τον αντίστοιχο περυσινό μήνα. Επιταχύνουμε την δραστηριότητα μας και μοιραζόμαστε πλέον τις εμπειρίες και το όραμα μας σε πολυάριθμες χώρες παγκοσμίως, έχουμε πλήρη συνείδηση της αποστολής μας. Επιθυμώντας να σας ευχαριστήσουμε για την προσφορά σας, αλλά και να σας κινητοποιήσουμε ακόμη περισσότερο, ανακοινώνουμε τον διαγωνισμό «White December» (σε αντιδιαστολή με το black Friday!):
1) ο συνεργάτης ή συνεργάτιδα που θα συστήσει προσωπικά μέσα στον Δεκέμβριο πελάτες και συνεργάτες και οι συστάσεις αυτές θα επιφέρουν τον μεγαλύτερο αθροιστικό τζίρο, θα κερδίσει το μοναδικό ταχυδιαγνωστικό DePuls+, απαραίτητο για κάθε επαγγελματία DEHolding!
2) ο συνεργάτης ή συνεργάτιδα που θα συστήσει προσωπικά μέσα στον Δεκέμβριο πελάτες και συνεργάτες και οι συστάσεις αυτές θα επιφέρουν τον μεγαλύτερο αθροιστικό τζίρο σε σέτ συσκευών DeVita, θα κερδίσει δωρεάν όποια συσκευή DeVita επιθυμεί!
3) ο συνεργάτης ή συνεργάτιδα που θα συστήσει προσωπικά μέσα στον Δεκέμβριο πελάτες και συνεργάτες και οι συστάσεις αυτές θα επιφέρουν τον μεγαλύτερο αθροιστικό τζίρο σε διατροφικά Delixir, θα κερδίσει 10 Delixir επιλογής του!
Καλή επιτυχία σε όλους!
Επιπλέον ανακοινώνουμε και τις προσφορές Δεκεμβρίου:
1) Προμηθευτείτε σε ένα κωδικό την πλήρη θεραπευτική τριάδα των φορητών συσκευών DeVita AP + DeVita RITM + DeVita ENERGY στην προνομιακή τιμή των 1.100 ευρώ (πόντοι 400 και μπόνους σύστασης 175 ευρώ)! Ουσιαστικά κερδίζετε σχεδόν δωρεάν το mini energy χωρίς μάλιστα να επηρεάζονται οι πόντοι και το μπόνους σύστασης!
2) Το σετ DeVita Ap και DeVita Ritm μπορείτε να το προμηθευτείτε σε έναν κωδικό στην προνομιακή τιμή των 850 ευρώ (έκπτωση 21 %)!!!
Υπενθυμίζουμε ότι η κανονική τιμή και των δύο προϊόντων είναι συνολικά 1080 ευρώ, έχετε δηλαδή κέρδος μέσω αυτής της προσφοράς της τάξεως των 230 ευρώ (κόστος ανά συσκευή 425 ευρώ)! Οι πόντοι του σετ της προσφοράς είναι 325 και το μπόνους σύστασης 115 ευρώ.
3) Όποιος προμηθευτεί τις θεραπευτικές συσκευές DeVita Ap + DeVita Ritm (σε ένα κωδικό, σύνολο 1080 ευρώ) κερδίζει δώρο την πολύτιμη βιβλιοθήκη συχνοτήτων DeInfo, αξίας 250 ευρώ!
4) Το μοναδικό DeVita COSMO σε απίστευτη τιμή, μόνο 495 ευρώ (έκπτωση 21%), ενώ ταυτόχρονα διατηρούνται οι πόντοι και το μπόνους σύστασης όπως είναι στην κανονική τιμή (250 πόντοι και 87,50 ευρώ αντίστοιχα!!!). Υπενθυμίζουμε ότι η κανονική τιμή της συσκευής είναι 630 ευρώ, έχετε δηλαδή κέρδος μέσω αυτής της προσφοράς της τάξεως των 135 ευρώ – και επιπλέον πλήρεις πόντους και μπόνους σύστασης!!!
5) Επιπροσθέτως, υπάρχει μια ακόμη παραλλαγή της προσφοράς Delixir Optimal packs, σύμφωνα με την οποία μπορείτε να πάρετε 16 χυμούς σε ισόποσα κατανεμημένα προϊόντα (4 από το καθένα) στην τιμή των 12!!! Είναι σαν να κερδίζετε για κάθε 3 προϊόντα από όλη την σειρά το 4ο δώρο!
Τέλος, σας υπενθυμίζουμε την επανακυκλοφορία του αγαπημένου στους επαγγελματίες υγείας θεραπευτικού μηχανήματος UDT, στην τιμή των 850 ευρώ (πόντοι 300, μπόνους σύστασης 82,50 ευρώ).
Καλές συνεργασίες και πωλήσεις, βιώστε έναν μαγευτικό Δεκέμβριο με την Deta Elis Holding!
Mε εκτίμηση,
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
Deta Elis Holding – ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ © 2018 |
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed