ΙΟΥΛΙΟΥ

 Αγαπητοί συνεργάτες της DEHolding και φίλοι της ενεργειακής ιατρικής,

o Μάϊος και ο Ιούνιος αποτέλεσαν μήνες σταθμούς στην εξελικτική πορεία της εταιρείας. Οι νέες μίνι συσκευές, το νέο ελιξήριο Top Form, το εντυπωσιακό ξεκίνημα νέων αγορών που έκαναν εκπληκτικό τζίρο σε ελάχιστο χρονικό διάστημα (συγχαρητήρια στους Ηλία Γρατσία και Margarita Papadopoulos για την εκκίνηση αλα Formula 1 στην Αυστραλία, καθώς επίσης στην Julia Mahunova για την πορεία της Λετονίας) καταδεικνύουν οτι βαδίζουμε στο στέρεο έδαφος της συνεχούς ανάπτυξης. Ήλθε η ώρα των εναλλακτικών θεραπειών, ήλθε η ώρα της ηγέτιδας εταιρείας στην εν λόγω αγορά, της Deholding, η οποία συνδυάζει με μοναδικό τρόπο υγεία και ευημερία. Υπάρχουν δύο μεγάλες δυνάμεις που μπορούμε και οφείλουμε  να αξιοποιούμε κάθε στιγμή, το αξεπέραστο concept μας και η αγάπη μας για την τεχνολογία. WE LOVE OUR TECHNOLOGY!
Για τον μήνα Ιούλιο έχουμε πολλά και ευχάριστα νέα. Κατ” αρχήν κατόπιν νέων επίμονων αιτημάτων σας  παρατείνουμε για ένα ακόμη μήνα την προσφορά και την εκπαίδευση για την εκπληκτική ταχυδιαγνωστική συσκευή Depuls +, επομένως ο καθένας  που θα προμηθευτεί το Depuls+ έως και την 31/7 κερδίζει δώρο ένα Delixir starter pack της αρεσκείας του, δηλαδή 5 προϊόντα υγρής διατροφής Delixir συνολικής αξίας 225 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!! Μοναδική προσφορά μεγάλης αξίας για μοναδικά προϊόντα!! Σύντομα θα ενημερωθείτε για τις ειδικές εκπαιδεύσεις σε Ελλάδα και Κύπρο!
Επιπλέον και για τον Ιούλιο θα συνεχιστεί η προσφορά 12+5 δώρο αντί για 12+4 δώρο στο Optimal Pack του πανίσχυρου διατροφικού Delixir Top Form!!!
Σημειώνουμε την συνέχεια του Μαραθωνίου που θα σας δώσει την δυνατότητα να επιβραβευτείτε στην μαγευτική Αγία Πετρούπολη, την εκπαίδευση για επαγγελματίες υγείας που θα διεξαχθεί στην Αθήνα από 19 έως και 24 Ιουλίου , καθώς επίσης και το ειδικό webinar της CEO Τατιάνας Καναπλιόβα την Πέμπτη 5/7 και ώρα 21.00 με θέμα τις απίθανες δυνατότηες των συσκευών mini Ap και Mini Ritm!!!
Kλείνοντας σας ανακοινώνουμε τις επιπλέον προσφορές για τον μήνα ΙΟΥΛΙΟ:
1) Προμηθευτείτε σε ένα κωδικό την πλήρη θεραπευτική τριάδα των φορητών συσκευών Base DeVita AP + DeVita RITM + DeVita ENERGY στην προνομιακή τιμή των 1.100 ευρώ (πόντοι 400 και μπόνους σύστασης 175 ευρώ)! Ουσιαστικά κερδίζετε σχεδόν δωρεάν το mini energy χωρίς μάλιστα να επηρεάζονται οι πόντοι και το μπόνους σύστασης!
2) Το σετ Base DeVita Ap και DeVita Ritm μπορείτε να το προμηθευτείτε σε έναν κωδικό στην προνομιακή τιμή των 850 ευρώ (έκπτωση 21 %)!!!
Υπενθυμίζουμε ότι η κανονική τιμή και των δύο προϊόντων είναι συνολικά 1080 ευρώ, έχετε δηλαδή κέρδος μέσω αυτής της προσφοράς της τάξεως των 230 ευρώ (κόστος ανά συσκευή 425 ευρώ)! Οι πόντοι του σετ της προσφοράς είναι 325 και το μπόνους σύστασης 115 ευρώ.
3) Όποιος προμηθευτεί τις θεραπευτικές συσκευές Base DeVita Ap + DeVita Ritm (σε ένα κωδικό, σύνολο 1080 ευρώ) κερδίζει δώρο την πολύτιμη βιβλιοθήκη συχνοτήτων DeInfo, αξίας 250 ευρώ!
4) Το μοναδικό DeVita COSMO σε απίστευτη τιμή, μόνο 495 ευρώ (έκπτωση 21%), ενώ ταυτόχρονα διατηρούνται οι πόντοι και το μπόνους σύστασης όπως είναι στην κανονική τιμή (250 πόντοι και 87,50 ευρώ αντίστοιχα!!!). Υπενθυμίζουμε ότι η κανονική τιμή της συσκευής είναι 630 ευρώ, έχετε δηλαδή κέρδος μέσω αυτής της προσφοράς της τάξεως των 135 ευρώ – και επιπλέον πλήρεις πόντους και μπόνους σύστασης!!!
5) Επιπροσθέτως, υπάρχει μια ακόμη παραλλαγή της προσφοράς Delixir Optimal packs, σύμφωνα με την οποία μπορείτε να πάρετε 16 χυμούς σε ισόποσα κατανεμημένα προϊόντα (4 από το καθένα) στην τιμή των 12!!! Είναι σαν να κερδίζετε για κάθε 3 προϊόντα από όλη την σειρά το 4ο δώρο!
Τέλος, σας υπενθυμίζουμε την επανακυκλοφορία του αγαπημένου στους επαγγελματίες υγείας θεραπευτικού μηχανήματος UDT, στην τιμή των 850 ευρώ (πόντοι 300, μπόνους σύστασης 82,50 ευρώ), καθώς επίσης και του DeVitα Pharma, στην τιμή των 2.250 ευρώ (πόντοι 900, μπόνους σύστασης 225 ευρώ).
Καλές συνεργασίες και πωλήσεις, βιώστε ένα μαγικό Ιούλιο με την Deta Elis Holding!
DEHolding – WE LOVE OUR TECHNOLOGY!

 

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
Deta Elis Holding – ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ © 2018 |
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed