ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 

Αγαπητοί συνεργάτες,
είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη προαγορών με προσφορά, για την νέα καινοτόμα φορητή συσκευή ενδογενούς βιοσυντονισμού BRT που θα παραδίδει η εταιρεία από την 1η Νοεμβρίου.
H συσκευή DeVita BRT αποτελεί την καλύτερη συσκευή βιοσυντονισμού που υπάρχει στον κόσμο, με εύρος εισδοχής συχνοτήτων πέντε φορές μεγαλύτερο από το αντίστοιχο κομμάτι BRT που υπάρχει στο DeVita Professional. Μέσω του BRT πραγματοποιείται πλήρης αντιστροφή και εξουδετέρωση των δυσαρμονικών συχνοτήτων που παράγει ο οργανισμός μας, γεγονός που γίνεται συνήθως άμεσα αντιληπτό από τον χρήστη και οδηγεί στον περιορισμό και εξάλειψη (μετά από συνεχιζόμενη χρήση) των φλεγμονωδών διαδικασιών του οργανισμού. Η χρήση της συσκευής είναι τόσο απλή, που μπορεί να την χρησιμοποιήσει ο καθένας και δεν απαιτείται για αυτό καμμία ιδιαίτερη γνώση. Απλά με το πάτημα ενός κουμπιού!
Η συσκευή BRT παρασκευάζεται στην παραγωγική μονάδα της DEHolding, ενώ η μοναδικότητα της είναι πλήρως εξασφαλισμένη διότι η κάθε συσκευή υφίσταται διαδικασία που την καθιστά μη αντιγράψιμη (λυπούμαστε για τους Κινέζους αντιγραφείς)!!!
Από σήμερα Δευτέρα 24/9 έως και την Παρασκευή 12/10, το BRT θα προσφέρεται σε όλους με έκπτωση 20%!!! Η τιμή προσφοράς είναι 1.560 ευρώ, οι πόντοι της προσφοράς είναι 600 και το μπόνους σύστασης 160 ευρώ. Η κανονικη τιμή του BRT θα είναι 1.950 ευρώ, οι πόντοι του 750 και το μπόνους σύστασης 200 ευρώ. Για την παράδοση της συσκευής θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία προαγοράς.
DETA ELIS HOLDING! Η μόνη εταιρεία παγκοσμίως που συνδυάζει φορητό ενδογενή και εξωγενή βιοσυντονισμό και τον φέρνει στο σπίτι του καθενός.
ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!
με εκτίμηση
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
Deta Elis Holding – ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ © 2019 |
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed