Δαραδήμος Νικόλαος – Κυτταρικός βιολόγος & Διατροφολόγος, Μέλος της ΠΑΣΕΜΕΘ, Μέλος της ΙΑΜΑ

daradimos-delixir

Ασχολούμαι με τον αθλητισμό σε ερασιτεχνικό επίπεδο από το 1988. Η ειδικότητά μου είναι στις άρσεις δύναμης (powerlifting) και στα βάρη γενικότερα. Παράλληλα με αυτό, το 2006 ξεκίνησα και πολεμικές τέχνες με κατάληξη στο βαθμό του Εκπαιδευτή και Μαύρη Ζώνη 1 DAN. Εργάστηκα σε πολλές σχολές πολεμικών τεχνών όπως και στα γυμναστήρια του Iron Mike Zambidis (2011). Χρησιμοποιώ συμπληρώματα διατροφής τα οποία έχω αξιολογήσει και ως χρήστης αλλά και εξετάζοντάς τα από το πρίσμα της βιολογικής επιστήμης εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια.

Τα συμπληρώματα διατροφής Delixir ήταν αυτό που ζητούσα. Εύγευστα, πρακτικά, άμεσης απορρόφησης! Πλέον δεν έχω να ανησυχώ για τα έκδοχα με τις περίεργες ονομασίες και τη συνθετική προέλευση. Τα μη φυσικά έκδοχα μπορούν να μειώσουν την ωφέλιμη βιολογική ισχύ του σκευάσματος (το κύτταρο δεν κάνει λάθη), ενώ σε πολλές περιπτώσεις είχα και διάφορα προβλήματα πέψης.

Η φυσική προέλευση των Delixir, η ισορροπημένη σύσταση των θρεπτικών τους στοιχείων, η ξεκούραστη αφομοίωση από τον οργανισμό μου έδωσαν την απαιτούμενη ώθηση να αυξήσω το προπονητικό έργο καθώς και να επιταχύνω την αποκατάσταση ανάμεσα στις προπονήσεις αλλά και σε αποκατάσταση μικροτραυματισμών (τραβήγματα, «πονάκια» στις αρθρώσεις κλπ).

 

Κυτταρικός βιολόγος & Διατροφολόγος, Μέλος της ΠΑΣΕΜΕΘ, Μέλος της ΙΑΜΑ Δαραδήμος Νικόλαος

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
Deta Elis Holding – ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ © 2021 |
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed