// DETA ELIS HELLAS & CYPRUS

Ο πολυεθνικός όμιλος DETA ELIS HOLDING, πρωτοπόρος στο τομέα της βιοηλεκτρομαγνητικής προσέγγισης στην Ρωσία, αποφάσισε στις αρχές του 2014 να καινοτομήσει για ακόμη μια φορά:

Έκοψε την κορδέλα της εισόδου του στον δυτικό κόσμο με αφετηρία την Ελλάδα και την Κύπρο.

H κίνηση αυτή αναδεικνύει περίτρανα την μεγάλη ευκαιρία που προσφέρεται στο Ελλαδικό και Κυπριακό δίκτυο να ηγηθεί και να καθορίσει την ανάπτυξη σε όλο τον Δυτικό Κόσμο, γεγονός πρωτοφανές για τα δικτυακά χρονικά.

// Η τιμή της διοίκησης του κολοσσιαίου εγχειρήματος δόθηκε στους

Dr. Αγνή Ζαλέσκα

Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Μόσχας, με πολύχρονη εμπειρία στην διοίκηση εταιρειών δικτυακού μάρκετινγκ

Βασίλειος Παλαιολόγου

Πτυχιούχος Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ του Πανεπιστημίου Columbia του Los Angeles με διαπιστευτήρια ενός εκ των κορυφαίων δικτυωτών της Ευρώπης

Από τις πρώτες μέρες της λειτουργίας της, οι αντιπροσωπείες της εταιρείας DETA ELIS HOLDING στην Ελλάδα και Κύπρο ανέλαβαν την ευθύνη να δημιουργήσουν και να εφαρμόσουν τα Ευρωπαϊκά μέτρα στην πολιτική και στην στρατηγική ανάπτυξης του ομίλου σε παγκόσμια κλίμακα.

Διενεργήθηκαν εκπαιδευτικά σεμινάρια για τις τεχνολογίες της εταιρείας σε ιατρούς και πιστοποιημένους θεραπευτές από έμπειρους Ρώσους εκπαιδευτές, διαμορφώθηκε η εταιρική πολιτική σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία και δημιουργήθηκε μια σειρά εργαλείων και θεσμών για τους ανεξάρτητους συνεργάτες της εταιρείας που αποσκοπούν στην βέλτιστη, αποτελεσματική και επιστημονικά ενδεδειγμένη προώθηση των συσκευών της εταιρείας.

ΥΓΕΙΑ

ΕΥΗΜΕΡΙΑ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Οι εταιρείες DETA ELIS HELLAS και η DETA ELIS CYPRUS δηλώνουν υπερήφανες για τις ιδανικές συνθήκες ανάπτυξης που προσφέρουν στους ανεξάρτητους συνεργάτες, διαθέτοντάς τους μεταξύ άλλων:

  • Επιστημονική υποστήριξη από ιατρούς, πιστοποιημένους θεραπευτές και διατροφολόγους, μέσω εξειδικευμένων σεμιναρίων, στους τομείς της ολιστικής και βιοηκτρομαγνητικής προσέγγισης και της σωστής διατροφής.
  • Σταθερά μηνιαία σεμινάρια σχετικά με την Εταιρεία και το σύστημα μάρκετινγκ που ακολουθεί, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και πολλές ακόμα πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου, καθώς επίσης και πολύγλωσσα webinars για την εξυπηρέτηση των δικτύων εκτός Ελλάδος και Κύπρου.

Η σταθερή συνεργασία επίσης με ειδικευμένους κοσμετολόγους και αισθητικούς αναδεικνύει και ένα επιπλέον στόχο της εταιρείας πέραν της ευεξίας, αυτόν της ομορφιάς, με τον συνδυασμό των δύο (ευεξία και ομορφιά) να αποτελεί την χρυσή εγγύηση της επιτυχίας.

Η ομάδα μας είναι πάντα διαθέσιμη να σας βοηθήσει αποτελεσματικά στα πρώτα βήματά σας και να μοιραστεί την γνώση και την πείρα της με αυτούς που θα γίνουν μέλη της μεγάλης οικογένειάς μας.

// Σε καθημερινή βάση εξυπηρετούν

στην Ελλάδα

Νεκτάριος Μπουντούρης

Υπεύθυνος Προώθησης Προϊόντων και Σχεδίου Μάρκετινγκ, Υπεύθυνος Γραφείου, Συντονιστής Διαχείρισης
Γλώσσες εξυπηρέτησης: Ελληνικά

Αλίκη Ζιελίνσκα

Υπεύθυνη Εξυπηρέτησης Συνεργατών, Υπεύθυνη Υποδοχής, Βοηθός Διαχείρισης
Γλώσσες εξυπηρέτησης: Ελληνικά, Πολωνικά

Κατερίνα Φλωράτου

Υπεύθυνη Παραγγελιών, Διαχειριστής Εκδηλώσεων, Βοηθός Διοικητικών Υπηρεσιών
Γλώσσες εξυπηρέτησης: Ελληνικά, Αγγλικά

Αλίκη Αθανασίου

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνιών, Βοηθός Μονάδας, Υπεύθυνη Τμήματος Μεταφράσεων
Γλώσσες εξυπηρέτησης: Ελληνικά, Πολωνικά, Ρωσικά, Αγγλικά

Αλίνα Ρομασένκο

Επικεφαλής της Οργάνωσης Επιστημονικής Εκπαίδευσης εντός και εκτός σύνδεσης, Ειδικός Διοικητικής Υποστήριξης και Υπηρεσιών
Γλώσσες εξυπηρέτησης: Ελληνικά, Ρωσικά, Αγγλικά

Ηλίας Παλαιολόγου

Υπεύθυνος Μονάδας, Βοηθός Εξυπηρέτησης Συνεργατών
Γλώσσες εξυπηρέτησης: Ελληνικά, Αγγλικά

στην Κύπρο

Κλαούντια Πακ

Υπεύθυνη Εξυπηρέτησης Συνεργατών, Υπεύθυνη Διαχειριστής Γραφείου
Γλώσσες εξυπηρέτησης: Ελληνικά, Πολωνικά, Αγγλικά

Αναστάσιος Καραντώνης

Τεχνικός Σύμβουλος και Υπεύθυνος Τεχνικής Εξυπηρέτησης
Γλώσσες εξυπηρέτησης: Ελληνικά, Αγγλικά