Δημήτρης Σεβαστάκης & Ράνια Ραμαντάν

dimitris-sevastakis

<Δεν είναι μυστικό πως όλα σε αυτόν τον κόσμο είναι παραδόξως δεδομένα, στα ζητούμενα είναι η υγεία. Εκεί είναι η ζωή και η μαγεία.>

Κάνοντας μια ανασκόπηση στο παρελθόν, θυμάμαι στα πρώτα μας βήματα ως ανεξάρτητοι συνεργάτες της Deta Elis υπήρχε ενθουσιασμός, ενημέρωση, πληροφορίες και υλικό που αντλούσαμε από την Platinum Master Κ. Σμαρώ Αθανασιάδου. Επιπλέον, η εταιρεία ήταν σύμμαχος στο όραμα μας αυτό, αγκάλιασε και συμμετείχε δυναμικά στην υλοποίηση του φιλόδοξου επιχειρηματικού μας σχεδίου, με εκπαίδευση, παρακολούθηση σεμιναρίων και με πολλές προσωπικές συναντήσεις.

Η προσωπική και η επαγγελματική μας ανάπτυξη είναι άρρηκτα συνδεδεμένες και αλληλοεξαρτώμενες.

Το 2016 ήταν η χρονιά που σηματοδότησε ένα μεγάλο Επιχειρηματικό βήμα, κάνοντας ένα μεγάλο μας όνειρο πραγματικότητα, η έναρξη του γραφείου στο Κάιρο της Αιγύπτου υπό την εταιρική επωνυμία ‘Deta Elis Egypt’.

Τα καινοτόμα τεχνολογικά επιτεύγματα της DETA ELIS στον τομέα της Υγείας, μοναδικές συσκευές όπως το Devita AP, Devita RITM, Devita ENERGY, καθώς και η δυνατότητα αξιοποίησης τους στον Αραβικό Κόσμο, αποτέλεσαν μία τεράστια επαγγελματική προοπτική, στην οποία επιθυμούσαμε να γίνουμε μέλη, επενδύοντας  προσωπικό χρόνο, φροντίδα και ζήλο . Με στόχο να συμβάλλουμε στην ταχύτερη δυνατή ανάπτυξη της συγκεκριμένης τεχνολογίας και να συνδράμουμε σε μια ουσιαστική αλλαγή στον χάρτη της υγείας σε όλα τα επίπεδα( στην κοινωνία, στο κράτος, στο εθνικό σύστημα Υγείας, στην Ακαδημαϊκή κοινότητα, κτλ) ξεκινήσαμε με τόλμη και ενθουσιασμό ώστε να καταφέρουμε μετά από 4 χρόνια δράσης να είμαστε στην πρώτη γραμμή της υγείας στην Αίγυπτο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Λίβανο, Λιβύη και την Μεσοποταμία, αναπτύσσοντας  ολοένα και περισσότερες χώρες της Μέσης Ανατολής. Είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι το μέλλον ανήκει στην Deta Elis, στην μοναδική εταιρεία που προσφέρει στην ανθρωπότητα ένα καινούριο αύριο στον κλάδο της υγείας και της ευεξίας.

Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να επιτευχθούν χωρίς κάποιες βασικές κατευθυντήριες γραμμές και επιχειρηματικό πλάνο. Πρώτο και βασικό στοιχείο ήταν η ανάπτυξη ομαδικής κουλτούρας, η οποία εκφράζεται μέσα από δύο βασικές αρχές, την επικοινωνία και τη συνεργασία. Σκοπός μας ήταν να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο τις ικανότητες μας και των ανθρώπων γύρω μας. Το δεύτερο στοιχείο ήταν η εξειδικευμένη γνώση. Η επιμόρφωση μάς δίνει την ευκαιρία να εξελισσόμαστε, αναζητώντας συνεχώς νέους πυλώνες βελτίωσης, συμπλήρωσης και αναβάθμισης των γνώσεων μας. Το τρίτο και σημαντικό στοιχείο ήταν η ανάπτυξη πλάνου, που ‘έπρεπε να είναι διευρυμένο στο χώρο και στο χρόνο, δηλαδή σφαιρικό και με μελλοντική εξέλιξη.

Το κυρίαρχο ζητούμενο μας ήταν και θα είναι

Α) Η προαγωγή της υγειάς και της ευεξίας του πληθυσμού

Β) Η έμφαση στην πρόληψη και διάγνωση

Γ) Η θεραπεία ασθενών με τον ποιο αποτελεσματικό τρόπο και χωρίς παρενέργειες

Μέχρι στιγμής η Deta Elis Egypt , έχει καταφέρει να ανοίξει νέους δίαυλους επικοινωνίας με σημαντικές χώρες χτίζοντας ενδιαφέρουσες προοπτικές ανάπτυξης. Το όραμα και ο στόχος της Deta Elis Egypt είναι η τεχνολογία της Deta Elis να εισέλθει σε κάθε σπίτι και όλοι να γίνουν μέτοχοι των ωφελημάτων της χρήσης των συσκευών.

Κλείνοντας αυτό το άρθρο θα ήθελα να τονίσω πως για να κατακτήσετε την επιτυχία, θα συναντήσετε αρκετές αποτυχίες. Από αυτές τις αποτυχίες όμως, θα διδαχτείτε πολλά και σημαντικά, σκοπός είναι να μην τα παρατήσετε. Μόνο έτσι θα γίνουν τα όνειρά σας πραγματικότητα. Πάντα, πίσω από κάθε επιτυχημένη ιστορία, βρίσκεται ένας «ανηφορικός δρόμος» και ένας ή περισσότεροι άνθρωποι με πείσμα και πίστη προς τον στόχο!

Για να επιτευχθεί κάθε μεγάλη σας προσδοκία, δεν είναι ανάγκη να είστε μεγαλοφυΐες. Δεν είναι ανάγκη να είστε πάνω από τους άλλους ανθρώπους. Πρέπει να είστε μαζί τους.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
Deta Elis Holding – ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ © 2021 |
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed