Κωνσταντίνος Αλπογιάννης

admin-ajax

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Αλπογιάννης, είμαι συνταξιούχος στρατιωτικός και μαζί με την γυναίκα μου Αγάπη και τα δύο παιδιά μας Βασίλη και Παναγιώτη ηλικίας  8 χρονών μένουμε μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη.

Γνωρίσαμε τον βιοσυντονισμό σε μία εκδήλωση της Deta Elis Holding στην Αλεξανδρούπολη στην οποία μας είχε καλέσει για να παρακολουθήσουμε ένας φίλος.

Από εκείνη την ημέρα ξεκίνησε για εμάς ένα υπέροχο ταξίδι γνώσεων, εμπειριών και αποτελεσμάτων όσον αφορά  την υγεία, την ευεξία, την ομορφιά και την ευημερία της οικογένειάς μας!

Παρακάτω θα σας περιγράψω συνοπτικά τρία παραδείγματα από τα δεκάδες που έχουμε βιώσει εμείς, οι φίλοι μας και οι συγγενείς μας χρησιμοποιώντας την τεχνολογία των φορητών συσκευών και των διατροφικών συμπληρωμάτων που έχει στην γκάμα των προϊόντων της η Deta Elis Holding.

  • Θα ξεκινήσω με την δική μου προσωπική εμπειρία. Όταν ξεκίνησε η γνωριμία μου με την Deta Elis Holding, ο συνολικός δείκτης υγείας μου μετρημένος με τη συσκευή προσδιορισμού ενεργειακής κατάστασης και γενικής κατάστασης της υγείας Xpress Test Depuls + της εταιρίας, ήταν πολύ χαμηλός, μόλις 12%, και η βιολογική μου ηλικία ήταν 6 χρόνια παραπάνω από την κανονική μου ηλικία.

Σήμερα, μετά από καθημερινή χρήση των συσκευών Devita Ap, Devita Ritm, Devita Mini Energy και τώρα τελευταία και της νέας καταπληκτικής  συσκευής ενδογενούς βιοσυντονισμού Devita BRT, ο συνολικός δείκτης υγείας μου είναι πάνω από 75% κ η βιολογική μου ηλικία μείον 13 χρόνια από την πραγματική!

 

  • Η σύζυγος μου Αγάπη αντιμετώπιζε πρόβλημα ψωρίασης για πολλά χρόνια χωρίς να έχει βρει λύση δοκιμάζοντας διάφορες μεθόδους κλασικής και εναλλακτικής ιατρικής. Η ψωρίαση αποτελεί ένα από τα ονομαζόμενα αυτοάνοσα νοσήματα. Μετά από χρήση των συσκευών Ap και Ritm, για  τέσσερις συνεχόμενους μήνες, τα συμπτώματα υποχώρησαν. Σήμερα δεν έχει πουθενά πια στο σώμα της ούτε μία από τις δερματικές πλάκες που της είχε προκαλέσει η ψωρίαση.

 

  • Τα παιδιά μας Βασίλης και Παναγιώτης μια ημέρα διαγνώστηκαν με σταφυλόκοκκο και η παιδίατρος σύστησε να τους δοθεί άμεσα αντιβίωση. Εμείς όμως θέλαμε να δοκιμάσουμε πρώτα με τις φορητές συσκευές μας, μιας και είχαμε ήδη δει καταπληκτικά αποτελέσματα με την δική μας υγεία, οπότε αυτό που κάναμε ήταν να βάλουμε στην συσκευή Ap πρόγραμμα για τον σταφυλόκοκκο και να τοποθετήσουμε τη συσκευή κάτω από το μαξιλάρι των παιδιών, την ώρα του ύπνου. Επιπλέον τους εφαρμόσαμε και χρήση BRT κάθε δεύτερη μέρα. Το αποτέλεσμα ήταν να αποφύγουμε τη χρήση χημικών φαρμάκων στα παιδιά και το πρόβλημα να αντιμετωπιστεί με μεγάλη επιτυχία μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

Θέλουμε οικογενειακώς να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους ιδρυτές και όλους τους συντελεστές της Deta Elis Holding για την ευκαιρία που μας έδωσαν να αποκτήσουμε μία καλύτερη ποιότητα ζωής γεμάτης υγεία και ευεξία, δίνοντάς μας παράλληλα την ευκαιρία να δημιουργήσουμε κοντά τους μία παγκόσμια επιχείρηση για εμάς και για τα παιδιά μας, χωρίς πίεση και χωρίς άγχος, κάνοντας καλό στους συνανθρώπους μας!

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
Deta Elis Holding – ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ © 2021 |
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed