Κωνσταντίνος Λίτσος

litsos

Αγαπητοί συνεργάτες,

 

Από την τελευταία έκδοση του παρόντος περιοδικού DEHolding Life, η Deta Elis Germany βίωσε για ακόμη μια φορά ένα διάστημα αναδιοργάνωσης και ανασυγκρότησης, ωστόσο αυτή τη φορά με προσανατολισμό την επιτυχία.

 

Η συνεχώς εξελισσόμενη ανοδική πορεία της Γερμανίας, σηματοδοτεί την αφετηρία μίας άκρως δημιουργικής περιόδου, η οποία θέτει σε πρώτο πλάνο την τεχνολογική εξέλιξη των καινοτόμων συσκευών της σειράς DeVita Mini, καθώς επίσης και των θεραπευτικών και διαγνωστικών συσκευών της εταιρείας DEHolding.

 

Δεν θα μπορούσα να παραλείψω, σε καμία περίπτωση, την εξέλιξη που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του επιχειρηματικού πλάνου της εταιρείας, και την συνεχώς αναπτυσσόμενη σειρά των συμπληρωμάτων έξυπνης κυτταρικής θρέψης DeLixir. Πρόκειται για μια σειρά από καινοτόμα συμπληρώματα, σε υγρή μορφή που συμβάλλουν στην ενίσχυση της απαιτητικής καθημερινότητας των ανθρώπων προσφέροντας πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό.

 

Όσον αφορά την ανάπτυξη, οφείλω να ομολογήσω ότι από το έτος 2018 και έπειτα, η Γερμανία, και ως εκ τούτου τα γερμανικά δίκτυα συνεργατών, γνώρισαν ανάπτυξη που προσδιορίζεται από 200 έως 400%. Στο διάστημα αυτό, πολλοί συνεργάτες κατέκτησαν νέους τίτλους, καθώς επίσης δόθηκε ιδιαίτερη βάση στην σωστή εκπαίδευση των ήδη υπαρχόντων συνεργατών και επαγγελματιών υγείας, προκειμένου να αποτελέσουν το μέλλον της χώρας αυτής. Κάθε μήνα διοργανώνουμε ενημερώσεις υγείας και τεχνολογίας στα γραφεία μας αλλά και σε ποικίλα μέρη σε όλη την Γερμανία. Επίσης, οργανώνουμε ειδικές συναντήσεις ανάπτυξης μεσυνεργάτες που ξεχωρίζουν και επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σε όλα τα επίπεδα.

 

Η καρδιά της ανάπτυξης της Deta ElisGermanyστην νέα εποχή που διανύουμε, χτυπά στις περιοχές Μπάγερν και Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία! Ενώ, σταθερή ανοδική ανάπτυξη διανύει η Αυστρία και τα δυναμικά δίκτυα της, εμφανίστηκε στον ορίζοντα η τεράστια προοπτική προώθησης της Ελβετίας.

 

Βέβαια δεν θα μπορούσα να παραλείψω και τους αξιότιμους οδηγούς ανάπτυξης σε όλες τις γερμανόφωνες χώρες, που αποτελούν ένα πολύτιμο κομμάτι της οικογένειαςDeta Elis Holding. Ευχαριστώ λοιπόν, από τα βάθη της καρδιάς μου την κα. Manuela Arhold, την κα. Iris Kamp, την κα. Patricia Hofmeister, την κα. Sabine Selinger, την κα. Elena Barandun για την αξιοθαύμαστη συμβολή τους στην εξάπλωση του πλέον παγκόσμιου φαινομένου που αποτελεί η DEHolding.

 

Να θυμάστε αγαπητοί συνεργάτες, ότι η κεντρική Ευρώπη είναι μια τεράστια αγορά

με απίστευτη καταναλωτική δυνατότητα που είναι σε θέση να φέρει εκπληκτικά

αποτελέσματα. Τα καλύτερα έρχονται στο έτος 2020.

 

Deta Elis Germany- Η παγκόσμια δυναμική ανάπτυξη, μας εμπνέει ώστε να πρωτοπορούμε και να εξελισσόμαστε τεχνολογικά για ένα ευοίωνο μέλλον στην καθημερινότητα των ανθρώπων.

Mε εκτίμηση,

Λίτσος Κωνσταντίνος

Γενικός Διευθυντής Αντιπροσωπείας Γερμανίας.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
Deta Elis Holding – ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ © 2020 |
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed