Μαρία Ευσταθίου

maria-eustathiou

Η έλλειψη πολύτιμων συστατικών στον οργανισμό μας προκαλεί ατονία, κόπωση, υπνηλία ή αϋπνία, απουσία συγκέντρωσης, εκνευρισμό και αποδυνάμωση του οργανισμού γενικά.

Μέχρι πρόσφατα καταναλώναμε καθημερινά δισκία ως συμπληρώματα διατροφής, χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα κάνοντας ταυτόχρονα ζημιά στην τσέπη μας. Χωρίς να το καταλάβουμε, αγοράζαμε ξανά και ξανά συμπληρώματα διατροφής αμφιβόλου ποιότητας με ελάχιστα ευεργετικά συστατικά που διαρκούσαν το πολύ για δέκα μέρες. Τώρα όμως, έχουμε τη λύση στα χέρια μας… Μια λύση που ούτε εγώ η ίδια πίστευα, μέχρι να δοκιμάσω τη σειρά Delixir.

Ενέργεια- Delixir Energy

Καταναλώνοντας μόνο 15ml κάθε πρωί λαμβάνουμε 139 διαφορετικές βιταμίνες & ιχνοστοιχεία! Το σύμπλεγμα βιταμινών B και C και τα υπόλοιπα ευεργετικά συστατικά χαρίζουν απίστευτη ενέργεια και ζωντάνια!

Αλκαλοποίηση – Delixir PH Balance

Μέτα το μεσημεριανό μας γεύμα, μόνο 15ml απαλλάσσουν το σώμα μας από την οξύτητα! Θα σας πω με απλά λόγια ότι κανένα καρκινικό κύτταρο δεν επιβιώνει σε αλκαλικό περιβάλλον!

Αποτοξίνωση- Delixir Detox!

Περιέχει πάνω από 40 υπερ-τροφές οι οποίες αποτοξινώνουν το συκώτι, το αίμα, το γαστρεντερικό σύστημα. Κάθε βράδυ πριν τον ύπνο 15ml! Tα εξαιρετικά επιλεγμένα συστατικά αλληλεπιδρούν μεταξύ τους έτσι ώστε να αφαιρέσουν από το σώμα μας όλη την βρομιά!
Καταναλώνοντας αυτά τα 3 προϊόντα, λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται o οργανισμός μας κάθε μέρα, άσχετα με το τι τρώμε για να τρέφεται και να καθαρίζεται σωστά το κάθε μας κύτταρο!

Και για όσους θέλουν να παραμείνουν νέοι και όμορφοι, ας μην παραλείψουμε το αστέρι των Delixir, το Κολλαγόνο μας- Delixir Collagen!

Υγιή και δυνατά μαλλιά, νύχια και δόντια
Αρθρώσεις χωρίς πόνο!
Αύξηση του μεταβολισμού
Όχι Φλεγμονές και πολλά άλλα!
Βελτίωση της εμφάνισης των ρυτίδων και επιβράδυνση της διαδικασίας της γήρανσης.

ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ!

ΣΕ ΕΝΑ 3ΜΗΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ 100%!

Ειλικρινά έχω δοκιμάσει πολλών ειδών συμπληρώματα διατροφής, τα DeLixr αποτελούν εξαίρεση για μένα, διότι η υγεία μου είναι πάνω από όλα! Θεωρώ ότι ο καθένας αξίζει να επενδύσει 4,50€ /ήμερα για την κατανάλωση και των 4 DeLixir με στόχο να νοιώθει καθημερινά δυνατός, αισιόδοξος, δημιουργικός, όμορφος και γεμάτος αυτοπεποίθηση!

Όταν εμείς εκπέμπουμε θετική ενέργεια και αυτοπεποίθηση , οι γύρω μας το αντιλαμβάνονται και μας ρωτούν δίνοντας μας την ευκαιρία να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα… ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ!!!!!

ΑΓΑΠΗΣΕ & ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΜΠΡΑΚΤΑ…
ΜΑΡΙΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
Deta Elis Holding – ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ © 2020 |
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed