DETA ELIS - WEBINAR ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ - ΤΡΙΤΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 21:00 (ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ)

DETA ELIS - WEBINAR ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ - ΤΡΙΤΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 21:00 (ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ)

Ανακοίνωση Webinar: Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024 

Είμαστε ενθουσιασμένοι να σας προσκαλέσουμε σε ένα ιδιαίτερο διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «Πρόληψη και Θεραπεία: Αναπνευστικό». Θα αναλυθεί το πώς οι συσκευές βιοσυντονισμού και τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας Deta Elis μπορούν να προστατεύσουν το αναπνευστικό μας σύστημα από εξωτερικούς βλαβερούς παράγοντες και ασθένειες.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2024, στις 21:00 μ.μ. και οι ομιλητές μας θα είναι η Dr. Alina Romashenko, ειδικός στον τομέα του βιοσυντονισμού, μεθοδολόγος της εταιρείας Deta Elis και Μέλος της Ακαδημίας Ιατρικών και Τεχνικών Επιστημών και ο κ. Νεκτάριος Μπουντούρης, Υπεύθυνος Πωλήσεων της εταιρείας DEHolding. Με την εξειδίκευσή τους στον βιοσυντονισμό, θα μοιραστούν πολύτιμες γνώσεις και τεχνικές για την ενίσχυση της άμυνας του αναπνευστικού μας συστήματος. 

Μην χάσετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της ολιστικής προσέγγισης για την υγεία και να ανακαλύψετε νέους τρόπους προστασίας και ενίσχυσης της ευεξίας σας.

 Ας ανοίξουμε νέους δρόμους στην υγεία μαζί!

 Η υγεία είναι στα χέρια μας!

Ημερομηνία διεξαγωγής webinar: 03/09/2024

Ώρα διεξαγωγής webinar: 21:00 μ.μ.

Είσοδος: www.deholding.gr – WEBINARS

Εναλλακτικός τρόπος εισόδου: https://my.mts-link.ru/j/deh/1988398794

Προσκαλέστε τους συνεργάτες σας, σας περιμένουμε!

#DEH

#deholdinggr

#deholdingcy

#webinar

#ΟλιστικήΥγεία 

#Ευεξία 

#ΟλιστικήΠροσέγγιση 

#ΥγείαΚαιΕυεξία

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο January February March April May June July August September October November December